ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 29.4.-3.5.2024

Pondělí

Dršťková

1) Tagliatelle s boloňským ragů a parmazánem
129,-

2) Kuřecí roláda plněná listovým špenátem,podávaná se šťouchaným bramborem
139,-

3) Vepřová panenka s grilovanou zeleninou a kuskusem
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Úterý

Gulášová

1) SMAŽENÝ KARBANÁTEK PLNĚNÝ HERMELÍNEM S BRAMBOROVOU KAŠÍ A RAJČATOVÝM SALÁTKEM
129,-

2) NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU ,BAZALKOVÉ PESTO ,SUŠENÁ RAJČATA ,SYPANÉ PARMAZÁNEM
139,-

3) PEČENÝ ROASTBEEF S RESTOVANOU ZELENINOU ,HOŘČIČNOU MAJONÉZOU A BAGETKOU
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Středa

STÁTNÍ SVÁTEK

1) VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU
0,-

Čtvrtek

ČESNEČKA

1) KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A KYSELOU OKURKOU
129,-

2) BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU ,HOUBOVOU OMÁČKOU ,SYPANÉ PARMAZÁNEM
139,-

3) VEPŘOVÁ KRKOVICE S FARMÁŘSKÝM BRAMBOREM A ČESNEKOVÝM DIPEM
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Pátek

Kuřecí vývar

1) Smažený sýr, podávaný s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou
129,-

2) BRAMBOROVÉ NOČKY S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU V RAJČATOVÉ OMÁČCE
139,-

3) VEPŘOVÁ ŽEBRA PEČENÁ NA ČERNÉM PIVU ,KŘEN ,HOŘČICE ,CHLÉB
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu