ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 15.7.-19.7.2019

Pondělí

Cibulová

1) Vepřová plec na houbách s rýží
99,-

2) Kuřecí supreme s grilovanou zeleninou,bazalkovým pestem a opečeným toustem
129,-

3) Míchaný salát s vepřovým gyrosem a opečenou bagetkou
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Úterý

Hovězí vývar s rýží

1) Grilovaný kuřecí plátek zapečený mozzarellou s bramborovým gratinem
99,-

2) Hovězí flank steak s kukuřicí na másle podávaný s bramborami ve slupce
129,-

3) Míchaný salát s vepřovým gyrosem a opečenou bagetkou
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Středa

Kuřecí vývar s masem a nudlemi

1) Kuřecí stehno špikované sušenými rajčaty s bramborovou kaší
99,-

2) Vepřová játra na cibulce s domácí tatarskou omáčkou a hranolkami
129,-

3) Caesar salát s kuřecím masem ,vajíčkem a rozpečenou bagetkou
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

5)
0,-

Čtvrtek

Bramborová

1) Domácí sekaná pečeně s bramborovou kaší a kyselou okurkou
99,-

2) Bramborové knedlíky s uzeným masem,kysané zelí a osmažená cibulka
129,-

3) Jarní salát s kousky kuřecího masa,sušených rajčat a balkánským sýrem,opečená bagetka
139,-

4) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

5)
0,-

Pátek

Kuřecí vývar s rýží

1) Tagliatelle s kuřecím masem v rajčatové omáčce,sypané parmezánem
99,-

2) Vepřová krkovice s francouzskou hořčicovou omáčkou,štouchaným bramborem a zeleninovým salátkem
129,-

3) Jarní salát s kousky kuřecího masa,sušených rajčat a balkánským sýrem,opečená bagetka
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu