ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 21.5.-25.5.2018

Pondělí

Rajčatová s bazalkou

1) Srbské vepřové rizoto se zeleninou sypané sýrem podávané s červenou řepou
99,-

2) Kuřecí steak servírovaný s bramborovými kroketami a omáčkou z modrého sýra a smetany
129,-

3) Vepřová kotleta gratinovaná s cibulovou krustou servírované s mačkaným bramborem s blanšírovaným pórkem
139,-

4) Vepřová panenka připravená ve vakuu podávaná s restovanou sezóní zeleninou na másle a bramborovo dýňovým pyré
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Úterý

Kuřecí vývar s květákovým svítkem

1) Hovězí maso a vařené vajíčko v koprové omáčce servírované s vařeným bramborem
99,-

2) Smažený kuřecí řízek podávaný s bramborovou kaší a okurkovým salátem
129,-

3) Trhané salátové listy( salát roso a baby špenát) propojené česnekovým extra virgin olivovým olejem doplněné filírovaným krůtím prsíčkem, pečenými cherry tomaty a dýňovými semínky, ciabatta
139,-

4) Konfitované kachní prso servírované s rybízovou omáčkou, mladým cukrovým hráškem a smaženými bramborovými resty
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Středa

Kapustová se slaninou a bramborem

1) Smažený holandský řízek se sýrem gouda, podávaný s bramborovou kaší a znojemskou okurkou
99,-

2) Vepřové medailonky na tymiánu, servírované s dušenou karotkou na másle a vařeným pažitkovým bramborem
129,-

3) Dranžírovaná hovězí roštěnka podávaná s pikantními fazolemi BBQ a rozpečenou sýrovou quesadillou, avokádová remuláda
139,-

4) Vykostěný filet z tresky pečený s olivovou tapenádou a omáčkou z drcených rajčat, servírujeme na čerstvých těstovinách tagliatelle s bazalkovým pestem
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

6)
0,-

Čtvrtek

Krémová cibulačka s uzeným sýrem

1) Segedínský vepřový guláš podávaný s houskovým knedlíkem
99,-

2) Vykostěné kuřecí stehno pečené na černém pivu, slanině a česneku servírované s dušenou rýží a salátkem z pečené cukety, karotky a šalotky
129,-

3) Vepřová kapsa plněná šunkou, lučinou a šalvějí, servírovaná s restovaným bramborem a polníčkovým salátem
139,-

4) Kuřecí supreme balené v italské slanině servírované s bramborovo hráškovým pyré a pečenou červenou řepou, máslový výpek
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

6)
0,-

Pátek

Drůbeží kaldoun

1) Smažené pštrosí vejce- výběrové mleté maso plněné vařeným vajíčkem, smažené v trojobale podáváme s bramborovou kaší a rajčatovou salsou
99,-

2) Pečený hermelín v listovém těstě se slaninou, špenátem a houbami, podáváme na salátu z restované sezónní zeleniny, žampionů a cizrny
129,-

3) Caesar salát ? trhané salátové listy propojené naším dresinkem, podáváme s filírovaným kuřecím masem, plátky medové slaniny, parmazánem a sázeným vejcem, rozpečená bagetka
139,-

4) Pulled pork- konfitovaná krkovička v BBQ omáčce servírovaná v rozpečené bramborové žemli s listovým salátem a okurkovým relishem, nakládaná šalotka, servírujeme se smaženými bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu