ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 18.09.-22.09. 2017

Pondělí

Celerový krém

1) Vepřová roláda plněná špenátem podávaná s bramborovou kaší a nakládanými cibulkami
99,-

2) Kuskusový salát s pečenou červenou řepou, fenyklem a trhanými salátovými listy doplněný smaženým kuřecím prsem v bazalkovém těstíčku
129,-

3) Gratinovaný kuřecí steak modrým sýrem, servírovaný s brusinkovou omáčkou a smetanovým šťouchaným bramborem, polníčkový salát
139,-

4) Vepřová panenka připravená ve vakuu podávaná s krémovým ragů z růžičkové kapusty a slaniny servírujeme s bramborovými rösti
149,-

Úterý

Kuřecí vývar s masem a vejci

1) Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a malinovým culis
99,-

2) Plněný paprikový lusk podávaný v rajské omáčce servírujeme s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem
129,-

3) Hovězí tataráček ochucený dle naší receptury, podávaný tradičně s topinkami a česnekem, listový salátek s hořčičným vinaigrettem
139,-

4) Zbojnická krkovička s restovanou cibulí, česnekem a slaninou, servírovaná s mačkaným bramborem a pečenými cherry tomaty
149,-

Středa

Gulášová

1) Pečené kuřecí stehno na houbách podáváme s dušenou rýží
99,-

2) Brasírovaný hovězí jazyk servírovaný s křenovou omáčkou a bramborovo žemlovým knedlíkem
129,-

3) Pečený hovězí pupek na česneku servírovaný se smetanovým špenátem a domácími bramborovými plackami
139,-

4) Fish and chips- smažený vykostěný filet z tresky v pivním těstíčku, podávaný s domácím hranolky, naší tatarskou omáčkou a hráškovou remuládou
149,-

5)
0,-

Čtvrtek

Hovězí vývar se špenátovým kapáním

1) Plněné bramborové knedlíky servírované s dušeným zelím a smaženou cibulkou
99,-

2) Špenátové lasagne s kuřecím masem, grilovanou zeleninou a bešamelem doplněné tomatovou omáčkou
129,-

3) Vepřová kotletka na grilu podávaná s restovanou medovou kukuřicí podáváme s fritovaným americkým bramborem a bylinkovým dresinkem
139,-

4) Vepřová líčka na červeném víně servírovaná s bramborovou kaší, restovanou čočkou beluga, zeleninkou brunoise a smaženou cibulí
0,-

5)
0,-

Pátek

Dršťková

1) Kuřecí nudličky kung pao s restovanou zeleninou a arašídy podáváme s dušenou rýží
99,-

2) Opékaná jitrnička na tále podávaná s kysaným zelím a vařeným bramborem
129,-

3) Hovězí nudličky stroganof servírované se smaženými bramborovými hranolkami
139,-

4) Jelení kýta připravená ve vakuu podávaná se šípkovou omáčkou a opečeným bramborovým knedlíkem
149,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu