|
Toto týdenní menu je platné pro týden 29.4.-3.5.2024 Pondělí
Dršťková 1) Tagliatelle s boloňským ragů a parmazánem 129,- 2) Kuřecí roláda plněná listovým špenátem,podávaná se šťouchaným bramborem 139,- 3) Vepřová panenka s grilovanou zeleninou a kuskusem 169,- 4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou 159,- 5) *** Polévka 30,- |
Úterý
Gulášová 1) SMAŽENÝ KARBANÁTEK PLNĚNÝ HERMELÍNEM S BRAMBOROVOU KAŠÍ A RAJČATOVÝM SALÁTKEM 129,- 2) NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU ,BAZALKOVÉ PESTO ,SUŠENÁ RAJČATA ,SYPANÉ PARMAZÁNEM 139,- 3) PEČENÝ ROASTBEEF S RESTOVANOU ZELENINOU ,HOŘČIČNOU MAJONÉZOU A BAGETKOU 169,- 4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou 159,- 5) *** Polévka 30,- |
Středa
STÁTNÍ SVÁTEK 1) VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU 0,- |
Čtvrtek
ČESNEČKA 1) KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A KYSELOU OKURKOU 129,- 2) BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU ,HOUBOVOU OMÁČKOU ,SYPANÉ PARMAZÁNEM 139,- 3) VEPŘOVÁ KRKOVICE S FARMÁŘSKÝM BRAMBOREM A ČESNEKOVÝM DIPEM 169,- 4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou 159,- 5) *** Polévka 30,- |
Pátek
Kuřecí vývar 1) Smažený sýr, podávaný s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 129,- 2) BRAMBOROVÉ NOČKY S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU V RAJČATOVÉ OMÁČCE 139,- 3) VEPŘOVÁ ŽEBRA PEČENÁ NA ČERNÉM PIVU ,KŘEN ,HOŘČICE ,CHLÉB 169,- 4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou 159,- 5) *** Polévka 30,- |
Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty. |
|