ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 16.7.-20.7.2018

Pondělí

Francouzská cibulačka

1) Špagety s italskou slaninou, brokolicí, česnekem, tomaty a parmazánem
99,-

2) Hovězí kostky na zeleném pepři podávané s dušenou jasmínovou rýží
129,-

3) Pečený vykostěný filet candáta na másle podávaný s restovaným bramborem, blanšírovaným chřestem a holandskou omáčkou
149,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Úterý

Bramboračka

1) Hovězí maso s vařeným vajíčkem v tradiční koprové omáčce, brambor
99,-

2) Zahradní salát- mix trhaných salátových listů a čerstvé zeleniny s medovo hořčičným dresinkem, doplněný filírovaným kuřecím prsem
129,-

3) Vepřová panenka připravená metodou sous vide podávaná s bramborovou kaší, houbovým ragů z lišek a žampionů, smažená cibulka
149,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Středa

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

1) Jemně sekaný výběrový karbanátek pečený v kapustovém listu podávaný s bramborovou kaší a omáčkou z pečený paprik a rajčat
99,-

2) Smažený sýrový špíz se šunkou(niva,šunka,hermlín,eidam) podávaný s vařeným bramborem a odlehčenou letní tatarkou z tvarohu a cibulky
129,-

3) Jelení kýta připravená ve vakuu podávaná s domácími bramborovými kroketami, višňovou omáčkou a restovanou karotkou na másle
149,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

5)
0,-

Čtvrtek

Houbový krém

1) Kuřecí nudličky kung pao servírované s dušenou jasmínovou rýží
99,-

2) Husarská krkovice- steak z vepřové krkovice gratinovaný cibulovo sýrovou krustou a opečeným kuřecím jatýrkem, americký brambor podávaný česnekovým žervé
129,-

3) Italský hovězí tataráček s kapary a šalotkou podávaný se salátkem caprese, olivovou tapenádou a rozpečenou ciabattou
149,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

5)
0,-

Pátek

Kuřecí vývar s masem a vejci

1) Domácí bramborové halušky s kysaným zelím a uzeným masem, smažená cibulka na sádle
99,-

2) Krůtí prsa na tymiánu podávané s grilovanými kukuřičnými klásky, sotýrovanými rajčaty a bramborovo hráškovým pyré
129,-

3) Vykostěný filet ze pstruha podávaný s vařeným baby bramborem a krémovým pórkem, grilovaný citrón
149,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu