ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 13.5.-17.5.2019

Pondělí

Pórková s vejci

1) Bramborové gnocchi s vepřovou panenkou a grilovanou zeleninou
99,-

2) Kuřecí steak servírovaný s bramborovými kroketami a omáčkou z modrého sýra a smetany
129,-

3) Králičí stehno na zelenině podávané se šťouchaným bramborem
139,-

4) Listový salát s těstovinou ,kuřecím masem a bazalkovým dresinkem
129,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
129,-

Úterý

Francuozská s těstovinou

1) Čevabčiči s vařeným bramborem s hořčicí a cibulí
99,-

2) Krůtí řízečky se šťouchaným bramborem a rukolovým salátkem
129,-

3) Králičí stehno na zelenině podávané se šťouchaným bramborem
139,-

4) Listový salát s těstovinou ,kuřecím masem a bazalkovým dresinkem
129,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
129,-

Středa

Dršťková z hlívy

1) Smažené pštrosí vejce-jemně sekané výběrové maso s vařeným vajíčkem smažené v trojobale podávané s bramborovou kaší a salátkem z červeného zelí
99,-

2) Krůtí prso na fazolkách s bramborovým gratinem a zeleninovým salátkem
129,-

3) Candát na másle s vařeným bramborem a chřestovým ragů
139,-

4) Caesar salát s kuřecím masem,vajíčkem a opečenou bagetkou
129,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
129,-

6)
0,-

Čtvrtek

Krupicová s vejcem

1) Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s restovanou cibulkou
99,-

2) Gordon Blue s bramborovou kaší a kyselou okurkou
129,-

3) Zbojnická vepřová krkovička servírovaná s restovanou cibulí ,česnekem,žampióny a slaninou podávaná s fritovanými krokety a jemným výpekem
139,-

4) Trhané salátové listy s medovo hořčičnou zálivkou ,grilovanou zeleninou s vepřovou panenkou a opečenou bagetkou
129,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
129,-

6)
0,-

Pátek

Kulajda

1) Smažené žampiony podávané s vařeným bramborem a domácí tatarkou
99,-

2) Kuřecí steak gratinovaný mozzarelou a tomaty ,podávaný s toskánským bazalkovým bramborem a omáčkou z rajčatové polpy
129,-

3) Zbojnická vepřová krkovička servírovaná s restovanou cibulí ,česnekem ,žampióny a slaninou podávaná s fritovanými krokety a jemným výpekem
139,-

4) Trhané salátové listy s medovo hořčičnou zálivkou ,grilovanou zeleninou s vepřovou panenkou a opečenou bagetkou
129,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
129,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu